Choklad för finsmakare

Mitt i den jämtländska fjällnaturen ligger Tinas Praliner som drivs av Tina Miinin, en värmlandstös som hittade sin kärlek och chokladpassion i Jämtland. Här tillverkas exklusiva praliner och choklad av yppersta kvalitet. Butiken är ett omtyckt besöksmål där man kan njuta av hembakat fika och den vackra utsikten över fjäll och natur.

Tinas Praliners tillverkning och butik ligger uppe på höjden intill en bondgård, precis mittemellan Östersund och Åre. När butiken är öppen serveras hembakat fika som komplement till chokladen och pralinerna. På sommaren tillverkas hemmagjord glass. Om man väljer att sitta på uteserveringen och njuta av godsakerna, så hänförs man av den fantastiska utsikten över fjäll och skog.

Småskaligt och med känsla – för den goda smakens skull.

Varje pralin är resultatet av ett hantverk som kräver stor noggrannhet och yrkesskicklighet. Det gemensamma för alla våra produkter är att de är handgjorda, egendesignade – och gudomligt goda. De återfinns bland annat i välsorterade delibutiker, på caféer och hotell runt om i landet.

Choklad… Det är något sensuellt med den smältande, välsmakande lilla chokladbiten på tungan. Choklad är passion, och det behöver vi mera av i våra liv. Vår vision är att få flera människor att unna sig en riktigt god choklad, lite vardagslyx. Besök oss gärna och hitta din chokladpassion!

Varmt välkomna

Marcus Noterius och TV4 Nyhetsmorgon var på besök hos oss, se i klippet hur det går till hos oss på chokladfabriken!

Jag skulle kunna sluta äta choklad- men jag är inte den som ger upp!

Rulla till toppen